Fastighetsboxar

 

 

Fastighetsboxar - för smart posthantering

Som ledande tillverkare av fastighetsboxar i Sverige är det givetvis så att alla våra fastighetsboxar, med god marginal, överträffar de kvalitetskrav som ställs av postoperatörernas nätverk Forum för Fastighetsboxar som har certifierats av RISE-Research Institutes of Sweden.

 

Sonesson Inredningars fastighetsboxar är tillverkade av höghållfaststål som pulverlackeras i en mängd kulörer. När du väljer färg så har du dessutom möjlighet att välja olika färger på både stomme, luckor och dörr-ramar. Det gör våra fastighetsboxar unika. De finns i en rad olika modeller för såväl liggande som stående post.

 

Varje lucka är försedd med EuroLock systemlås. Fastighetsboxarna har en slitstark dörram med centrallås till brevbäraren. Fastighetsboxarna i dubbelsektion levereras med höger- och vänsterhängda dörrar. På fastighetsboxar i enkelsektion väljer du fritt hur du vill ha dörren hängd.

 

Fastighetsboxar placeras i många skiftande miljöer. För att få dem att smälta in i alla miljöer finns det paneler belagda med tålig högtryckslaminat till inklädnad.

 

Våra fastighetsboxar kan du få med både plant och sluttande tak.