Inredningssystem / Kapprumsinredning BST

 

 

Inredningssystem / kapprumsinredning BST skapar funktion

Sonesson Inredningars inredningssystem /kapprumsinredning BST, skapar funktion i alla miljöer. Starta med en väggskena eller bärlist på väggen eller med en enkelsidig eller dubbelsidig stolpe på golvet. Bygg sedan på med det tillbehör som gör att inredningssystemet / kapprumsinredningen BST passar just dina behov.

 

Funktion i alla miljöer

Med hyllplan blir det en perfekt hylla för kontorets alla pärmar eller bibliotekets alla böcker. Väljer du hatthyllan eller kapphyllan så har du snabbt garderoben klar. Är du ute efter en omplett inredning till förskolans entré med sittplats för varje barn så är sortimentet helt komplett.

 

Bygg om, bygg till

BST är inredningssystemet som lätt går att bygga ut. Alla tillbehör monteras enkelt i systemets skenor, men sitter sen säkert på plats med en säkerhetskil.

 

Mjuka hörn och härliga färger

Barn är livliga krabater, speciellt när det är dags att gå ut och leka. Då ska det gå fort. Därför är alla hörn och kanter på gavel- och mellanväggar mjukt rundade. Det är dessutom snyggt tycker vi. Ännu snyggare blir det om du använder färgkartan och låter kreativiteten flöda. Kombinera dina favoriter och du kan skapa ett unikt system för verksamheten. Materialet är i pulverlackerat stål, utom när det gäller sittbänkarna som är belagda med tåligt högtryckslaminat. Du väljer kulör efter våra standardfärger eller enligt färgskala RAL.