Kompaktlaminat

 

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat passar för miljöer med höga krav på vatten- och slagtålighet, kemikalieresistens och värmeokänslighet. Materialet är så hårt att rispor och slag är nästintill omöjligt att lyckas med och kan utan problem rengöras från smuts och klotter med bensin, aceton eller T-sprit. Tåligheten mot värme ökar säkerheten då risken för brand och sabotage minskar.

 

Skärmväggar

Skärmväggarna ger dig möjlighet att skräddarsy den inredning du önskar. Montaget är både enklare och mer prisvärt än att bygga fasta väggar. Dessutom kan inredningen smidigare ändras efter nya förutsättningar. Vi har även lagt kraft på att skärmväggarnas utseende. Snygg finish skapas av profiler i aluminium och höjdinställningen med en dold skruvfunktion i skärmväggarnas ben. För högre säkerhet är gångjärnsprofilerna klämsäkra på version KG för förskolor.

 

Laminatskåp

Du vill ha stilrena skåp med valmöjligheter, gärna med ett varmt intryck som passar i omklädningsrum och sjukhusmiljöer. Samtidigt ska de klara påfrestningar som vatten, rengöring, slag och slitage. Egentligen finns bara ett alternativ: Sonessons laminatskåp. Innanför de snygga ytorna i en rad olika färger och mönster döljer sig ett innehåll starkt som stål. Kompaktlaminatet tål att användas tufft. Det är värdefullt att veta både för dig och för den som ska låsa in sina tillhörigheter.