Skolskåp / Elevskåp

 

 

Skolskåp / elevskåp för en smartare skoldag

Trångt om plats, hårt slitage och flera olika behov som ska tillfredställas. Skolmiljön ställer verkligen krav på smarta lösningar. Sonessons Skolskåp / elevskåp har därför designats för att utnyttja begränsade ytor maximalt, tåla tuffare tag och finnas i flera modeller och storlekar. Dessutom är de utformade så att städningen kan ske så smidigt som möjligt. De är helt enkelt skapade för en smartare skoldag – för elever, skolpersonal och för dig som ska inreda nya miljöer.

 

Speciella lösningar för skolmiljö

I skolan skiftar skåp ofta användare då elever byter årskurs. De utsätts för slitage av ytterkläder och mängder av böcker och andra saker som ska förvaras. Skolskåpen / elevskåpen måste klara påfrestningar som dessa och därför är samtliga hyllplan och bokfack svetsade i stommen. Självklart finns flera varianter av låsanordning såsom lås med nyckel, klinka eller kodlås, och möjlighet att numrera skåpen med bricka eller dekal.

 

Sköna färger och fina fasader

Tack vare en mängd färgval för såväl plåt- som laminatskåpen kan du skapa sköna, trivsamma skolmiljöer. Välj enhetligt samma färg genomgående eller variera efter till exempel årskurs eller rum. Du kan också komplettera med dekorativa och tåliga skivor av laminat på skåpens sidor, eller en krönskiva av laminat till våra låga skåp.