Dörrar

 1. Strong (t30)

  Ståldörr av specialprofilerat stål

  Dörren är av specialprofilerat stål. Den har dubbla väggar med förstärkningsprofil mellan. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 18 mm.

 2. Solid (t40)

  Solid dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Vinkelbockad vid gångjärnssida för extra vridstyvhet. Dörren har förstärkt dörrstopp. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 3 mm.

 3. Decor (t04)

  Kraftig ståldörr med högtryckslaminat

  Frontskiva belagd med högtryckslaminat monterad i extra kraftig ståldörr. Dörren har förstärkt dörrstopp. Ståldörren samt dörrstoppen pulverlackeras i samma kulör som stommen. Frontskivan levereras i våra standardlaminat (andra laminat finns som tillval). Frontskivan är utbytbar. Tjocklek 16 mm.

 4. Curve300 (t26)

  Solid välvd dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Dörren är välvd och med förstärkning på insidan av dörren. Dörr samt dörrstopp pulverlackerad i samma färg på båda sidorna. Tjocklek 2 mm. Denna dörr finns för H301, H302 och H303. Dörr H301 och H302 har en förvaringsficka på insidan av dörren. Lås som passar för denna dörr är ASSA Klinka Skola, ASSA 8450 och EUROLOCKS ED400.

 5. Curve400 (t26)

  Solid välvd dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Dörren är välvd och med förstärkning på insidan av dörren. Dörr samt dörrstopp pulverlackerad i samma färg på båda sidorna. Tjocklek 2 mm. Denna dörr finns för H401, H402 och H403. Dörr H401 och H402 har en förvaringsficka på insidan av dörren. Lås som passar för denna dörr är ASSA Klinka Skola, ASSA 8450 och EUROLOCKS ED400, ASSA PIN (vertikal) och WF1401.

 6. Akustik (T60)

  Ljuddämpande dörr 

  Dörr med dubbla väggar med inbyggd ljudabsorbent. Perforering på både in- och utsida av dörren som är speciellt framtaget för att få den bästa ljuddämpande effekten. Dörr och dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Färg på ljudabsorbenten är varierande grå. Tjocklek 18 mm.