Dörrar

 1. Original (t01)

  Ståldörr av specialprofilerat stål

  Dörren är av specialprofilerat stål och är infälld i karmen med dolda gångjärn. Den är försedd med dörrstopp samt invändig förstärkningsplåt runt låshålet. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 18 mm.

 2. Original Plus (s01)

  Dörr Original med visitkortshållare

  Dörr Original med visitkortshållare i RAL7040. Dörren är av specialprofilerat stål och är infälld i karmen med dolda gångjärn. Den är försedd med dörrstopp samt invändig förstärkningsplåt runt låshålet. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 18 mm.

 3. Strong (t30)

  Ståldörr av specialprofilerat stål

  Dörren är av specialprofilerat stål. Den har dubbla väggar med förstärkningsprofil mellan. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 18 mm.

 4. Curve400 (t26)

  Solid välvd dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Dörren är välvd och med förstärkning på insidan av dörren. Dörr samt dörrstopp pulverlackerad i samma färg på båda sidorna. Tjocklek 2 mm. Denna dörr finns för H401, H402 och H403. Dörr H401 och H402 har en förvaringsficka på insidan av dörren. Lås som passar för denna dörr är ASSA Klinka Skola, ASSA 8450 och EUROLOCKS ED400, ASSA PIN (vertikal) och WF1401.

 5. Curve300 (t26)

  Solid välvd dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Dörren är välvd och med förstärkning på insidan av dörren. Dörr samt dörrstopp pulverlackerad i samma färg på båda sidorna. Tjocklek 2 mm. Denna dörr finns för H301, H302 och H303. Dörr H301 och H302 har en förvaringsficka på insidan av dörren. Lås som passar för denna dörr är ASSA Klinka Skola, ASSA 8450 och EUROLOCKS ED400.

 6. Solid (t40)

  Solid dörr i massiv stål

  En solid dörr i massivt stål. Vinkelbockad vid gångjärnssida för extra vridstyvhet. Dörren har förstärkt dörrstopp. Dörr samt dörrstopp pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 3 mm.

 7. Decor (t04)

  Kraftig ståldörr med högtryckslaminat

  Frontskiva belagd med högtryckslaminat monterad i extra kraftig ståldörr. Dörren har förstärkt dörrstopp. Ståldörren samt dörrstoppen pulverlackeras i samma kulör som stommen. Frontskivan levereras i våra standardlaminat (andra laminat finns som tillval). Frontskivan är utbytbar. Tjocklek 16 mm.

 8. Compact (t17)

  Kompaktlaminat med aluminiumskena

  Dörr i kompaktlaminat med stabiliserande naturanodiserad aluminiumskena på gångjärnssidan. Det givna valet av dörr för skåp i miljö med vatten och fukt. Tjocklek 10 mm.

 9. Vision (t34)

  Högtryckslaminat med ABS-kantlist

  Dörr av spånskiva belagd med högtryckslaminat samt med ABS-kantlist. Dörren är försedd med grålackerad dörrstopp RAL 7040. Dörren kan väljas i våra standardlaminat (andra laminat finns som tillval). Tjocklek 17,6 mm.

 10. Visible (t09)

  Kompaktlaminat med aluminiumskena

  Dörr av transparent plexiglas som är monterad i en solid pulverlackerad stålram. Dörren är försedd med dörrstopp. Stålram samt dörrstopp pulverlackeras i samma. Tjocklek 18 mm.

 11. Steel (t03)

  Ståldörr av specialprofilerat stål

  Dörr till Laddskåp H412, M409 och L406. Dörren är av specialprofilerat stål och är infälld i karmen med dolda gångjärn. Den är av extra kraftig konstruktion och har speciellt utformad bakkantslåsning och låsanslag för en högre säkerhet. Dörren pulverlackeras i samma färg på båda sidor. Tjocklek 18 mm.