SMÅFACKSKÅP TYP 001 med fyra fack

Småfackskåp Typ 001 har dörr av specialprofilerat stål eller laminat infälld i dörrkarmen. Sockel finns både som fabriksmonterad och som tillbehör.

Höjd exkl. underrede
1800 mm
Bredd
250 mm
Djup
400 mm
  1. Sockel Typ 001

   Sockeln är i svart stål (annan färg med pristillägg). Höjd 95 mm. Finns både som fabriksmonterad och som tillbehör.

   SE RITNING MED DETALJERADE MÅTT

  1. Vision SFS (t34)

   Högtryckslaminat med ABS-kantlist

   Dörr belagd med högtryckslaminat samt med ABS-kantlist. Dörren kan väljas i våra standardlaminat (andra laminat finns som tillval). Tjocklek 17,6 mm.

  2. Strong SFS (t30)

   Ståldörr av specialprofilerat stål

   Dörren är av specialprofilerat stål och är infälld i karmen med dolda gångjärn. Tjocklek 18 mm.

  1. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   ASSA 8450

   med huvudnyckelsystem (h8450)

   ASSA 8450 är en 5-stifts cylinder med två nycklar per lås. Låset passar höger- och vänsterhängda dörrar. Cylinderhus och nycklar av förnicklad mässing. Lås med huvudnyckelsystem finns upp till 2000 st möjliga låskombinationer/system. Huvudnyckel beställs separat.

   MER INFORMATION

  2. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   EuroLocks ed400

   med huvudnyckelsystem (ed400)

   Eurolocks ed400 är ett cylinderlås av typen skivlås med två nycklar per lås. Låset passar höger- och vänsterhängda dörrar. Cylinderhus av zink, nycklar av förnicklad mässing. Huvudnyckel beställs separat.

   MER INFORMATION

  3. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   ASSA Klinka skola

   i kombination med hänglås (a3906)

   Klinka skola är avsedd att användas i kombination med ett hänglås. Rekommenderad bygeltjocklek på hänglåset är 6 mm. Vid låst läge förhindrar hänglåset vridning av regeln. Finns i både högeroch vänsterutförande.

   MER INFORMATION

  4. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   ASSA Klinka krom

   i kombination med hänglås (a3913)

   Klinka krom är avsedd att användas i kombination med ett hänglås. Rekommenderad bygeltjocklek på hänglåset är 6 mm. Vid låst läge förhindrar hänglåset vridning av regeln. Finns i både höger- och vänsterutförande. Finns även som gemensam låsning för parskåp, dvs en dörrknopp i den vänstra dörren och en klinka i den högra dörren. Tillverkad i gjuten zink som glansförkromats.

   MER INFORMATION

  5. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   WF1401

   mekaniskt lås (w1401)

   WF1401är ett mekaniskt lås av hög kvalitet med fyrställig kod. Inställningen är enkel och låset går lätt att monteras i ett standard låshål. Kod väljes av användaren. Låset går att återställa med service-/ huvudnyckel. Låsmekanismen är tillverkad av solid metall och det svarta ytterhöljet i förstärkt glasfiber. Huvudnyckel beställs separat.

   MER INFORMATION

  6. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   FLEXLOCK VISIBLE

   Mifare 13.56 MHz (FLVXX)

   Flexlock Visible är ett nyckelfritt alternativ till tradiotionella skåplås. Istället för att använda en nyckel så låser man upp förvaringen med ett Mifare-kort. Låset är kompatibelt med Mifare Classic 1k och 4k, Mifare DESFire, Mifare Plus, Mini, Ultra Light, HID iClass 2k och 4k, iClass SE 2k, 32k NFC. Låset kan programmeras med ett antal funktioner för att begränsa antalet användare eller vara tidsstyrt. Låset kan enkelt monteras på nya skåp och även eftermonteras på de flesta skåp där där det idag sitter cylinderlås eller klinka. Låset är batteridrivet och ingen extern strömförsörjning krävs.

   MER INFORMATION

  7. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   ASSA PIN

   elektromekaniskt kombinationslås (h4932)

   Assa PIN är ett batteridrivet elektromekaniskt kombinationslås av hög kvalitet. Låset kan enkel programmeras för långtidsanvändning, dvs samma öppningskod varje gång eller för korttidsanvändning, dvs ny kod för varje låsning. Batteri längd > 25 000 öppningar, 3 st AAA batteri medföljer. Zinkgjutet låshus. Horisontell modell.

   MER INFORMATION

  8. https://www.sonesson.se/static/frontend/Ereactor/Sonesson/sv_SE/Magento_Catalog/images/product/placeholder/.jpg
   ASSA myntlås

   med myntbox (as10c)

   En perfekt lösning då man erbjuder tillfällig och säker förvaring och där en avgift ska tas ut när skåpet används. Cylindern till myntlåset är 5-stift och alltid i huvudnyckelsystem. Två nycklar per myntlås. Cylindern till myntboxen är 5-stift och alltid med inbördes lika låsning. En nyckel per myntbox. Huvudnycklar till myntlås och myntbox beställs separat. Låskista och myntbox av komposit, cylindrar och nycklar av förnicklad mässing.

   MER INFORMATION

 • Skivor belagda med högtryckslaminat samt ABS-kantlist. Birch, Light Oak och Nocturne Wood levereras med matchande kantlist, övriga färger levereras med svart kantlist som standard.Gavelsidor har tjocklek 17,6 mm. Krönskiva har tjocklek 17,6 mm eller 30 mm.

  Småfackskåp Typ 001 med tre fyra fack i höjd
  Täckskiva gavel. Höjd 1800 mm, bredd 400 mm.
  För mått på krönskiva kontakta våra säljare.
 • Färgkarta
 • Skötselråd